Ελληνικά Υφάσματα Αρίστης Ποιότητας (όχι κινέζικα) - Τραπεζομάντηλα (1,50 X 1,50): 3,50 Ευρώ - Ναπερόν Λευκό (1 Χ 1): 2,50 Ευρώ - Καλύμματα Καρεκλών: 7,00 Ευρώ

ΑΡΤΟΖΑ 201112η ΑΡΤΟΖΑ 2011

26 ΦΕΒ 2011 - 01 ΜΑΡ 2011

Τοποθεσία:
Metropolitan Expo

Οργανωτής:
FORUM ΑΕ

Τύπος:
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ωράριο Λειτουργίας:
10.00 - 20.00

Αντικείμενο:
Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Σοκολατοειδών & Παγωτού

URL:
http://www.forumsa.gr


 Το ευρωπαϊκού επιπέδου νέο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO έχει άριστες υποδομές, καθώς διαθέτει τέσσερις μεγάλες εκθεσιακές αίθουσες, οι οποίες αναπτύσσονται σε ένα επίπεδο και ενώνονται μεταξύ τους με ένα μεγάλο κεντρικό διάδρομο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα εισέρχονται στο εκθεσιακό κέντρο από δύο εισόδους, που βρίσκονται αντίστοιχα στην αρχή και στο τέλος του κεντρικού διαδρόμου.
Η 12η ΑΡΤΟΖΑ 2011 θα αναπτυχθεί και στις τέσσερις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, καλύπτοντας μεικτή επιφάνεια 29.500 τ.μ.
Τα περίπτερα των 230 και πλέον εκθετών της ΑΡΤΟΖΑ θα αναπτυχθούν σε όλες τις αίθουσες χωρίς ομαδοποίηση.
Έτσι σε καθεμία αίθουσα ο επισκέπτης της έκθεσης θα μπορεί να βρει εύκολα όλα εκείνα που αποτελούν το αντικείμενο του ενδιαφέροντός τουΗ ΑΡΤΟΖΑ όπως πάντα θα πλαισιωθεί από πολλές και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών της. Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Σεμινάριο Πασχαλινής Συσκευασίας


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο κύκλος σεμιναρίων με τίτλο «Πασχαλινή Συσκευασία και Νέες Τάσεις στη Διακόσμηση», που θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα γκρουπ: δύο την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (πρωινό και απογευματινό) και δύο τη Δευτέρα 1η Μαρτίου (πρωινό και απογευματινό), τρίωρης διάρκειας το καθένα.
Η γνωστή Ιταλίδα διακοσμήτρια Maria Teresa Pelosi θα παρουσιάσει πρωτότυπες προτάσεις για τη συσκευασία της πασχαλινής εορταστικής περιόδου και θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε καινοτόμες και καλόγουστες συσκευασίες και διακοσμητικές λύσεις.
Επειδή ο αριθμός των θέσεων για τα εν λόγω σεμινάρια θα είναι περιορισμένος (μόνο 30 άτομα στο κάθε γκρουπ λόγω πρακτικής εξάσκησης), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα, επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα γκρουπ.

2nd Sweet Fashion Show

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το 1st Sweet Fashion Show στην 11η ΑΡΤΟΖΑ 2009 με ρούχα, κοσμήματα και εσώρουχα από σοκολάτα, μαρέγκα και καραμέλα, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 2nd Sweet Fashion Show. Γνωστά μοντέλα θα ανέβουν στην πασαρέλα, που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης, για να παρουσιάσουν με επαγγελματισμό και χάρη τις γλυκές δημιουργίες υψηλής ραπτικής του chef ζαχαροπλαστικής Χρήστου Βέργαδου.
Το λαμπερό event με τα πρωτότυπα ρούχα, τα σέξι εσώρουχα και τα κομψά κοσμήματα από βρώσιμα υλικά αδιαμφισβήτητα θα συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Κρίνοντας από την αποδοχή που βρήκε από τους εκθέτες και επισκέπτες της προηγούμενης διοργάνωσης, το 2nd Sweet Fashion Show και οι δημιουργίες που θα παρουσιαστούν αναμένονται να ενθουσιάσουν τους παρευρισκομένους.

Επιδείξεις Καλλιτεχνικής Ζαχαροπλαστικής

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, ακριβώς όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, η 12η ΑΡΤΟΖΑ 2011 θα φιλοξενήσει -σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο- τις επιδείξεις καλλιτεχνικής ζαχαροπλαστικής από τα μέλη της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας.
Δύσκολα στο χειρισμό υλικά όπως η καραμέλα, η σοκολάτα και η ζαχαρόπαστα θα μεταμορφωθούν χάρη στο ταλέντο και στη φαντασία των μελών της Λέσχης σε γλυπτές δημιουργίες μοναδικής τεχνοτροπίας και αισθητικής, που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον επισκεπτών και εκθετών. Νικητής για ακόμη μία φορά θα είναι η ζαχαροπλαστική τέχνη και οι άπειρες δυνατότητες δημιουργίας που προσφέρει.

Τα πάντα για τον καφέ

Όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση της ΑΡΤΟΖΑ, έτσι και στη φετινή, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά σεμιναρίων το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου για τον καφέ, με επικεφαλής το διάσημο barista Βασίλη Μπάλλα.
Στα σεμινάρια αυτά θα γίνει αναλυτική παρουσίαση και επίδειξη της λειτουργίας των μηχανών espresso, με έμφαση στα «κεφάλαια» του καθαρισμού και της συντήρησής τους, και επίσης θα λυθεί κάθε απορία σχετικά με το πώς παρασκευάζεται ένας σωστός καφές espresso και cappuccinο, καθώς και το τέλειο αφρόγαλα που τους συνοδεύει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More